vrijdag 22 juni 2012

All night long

Maar even door bij volgende post anders wordt het ook maar zo'n oneindige papyrusrol. Vrijdag samen naar Guggenheim geweest, waar prachtige tentoonstelling van Fransesca Goodman was. Goede fotografe die foto's maakte die op het randje van duister-of-gewoon-eng balanceren.



Geborreld bij Sari en spontaan naar Pier 40 gegaan voor een Tropicana Cruise. Samen met hossende negerinnen een ontzettend mooie tocht gemaakt over de Hudson en East River, vlak langs Statue of Liberty en onder alle bruggen door. En dat alles met salsa-muziek op de achtergrond. Nog een danslesje gekregen van een heel lief vrouwtje en zelf de nederlandse heupen in de strijd gegooid. Uitslapen was er wederom niet bij want er moest voetbal gekeken worden! Op een rooftop met een grote groep NEderlanders en twee Denen voetbale gekeken. Hup Holland Hup, oooh nee toch niet wat een afgang. En die twee Denen genieten joh. Van het ongeluk maar een paar prachtige hakken gekocht. Geborreld op de rooftop van Emile die zijn laatste week doorbracht in een prachtig appartement op Battery Park; uitzicht op Governors Island, vrijheidsbeeld, Ellis island.. Thuis lekker gehilled en sushi besteld. De prijzen zijn wel en verschil met die in Manhattan! Zondag Operatie Anti-Kattenhaar want vanmiddag otm Merel aan! En mevrouw is zowat anafylactisch allergisch voor katten dus stofzuiger, bezem, dwijl en plakrollen maar! Toen in bikini naar Robertas waar de bus klaar stond om ons naar Rippers @ ROckaway te brengen, voor Tiki Disco at the Beach! Sharon, Saar en Bephinn kwamen ook dus een gezellige boel. De groep eventjes verlaten om Meer op te halen bij JFK en toen zsm weer terug. Heerlijk dansen op disco hitjes bij ondergaande zon. Lionel Richie All Night Long dat soort spul.


Brooklyn Summer Ale biertjes, leuke mensen.. Perfete laatste dag als 21-jarige. Volledig tijd uit het oog verloren dus haasten om op tijd gekapt en opgedirkt in Meatpaking te zijn. Champagne en Happy Birthday, door naar andere club. Hallo R Kelly, Chris Brown en Bow Wow (wow yippi yo yippy yee)
Maandag beetje moe naar hotel van mam toe, waar een lege koffer op mijn winterkleding stond tr wachten. Heerlijke cheesecake! Afscheid van Wennie, gelunched en toen ook afscheid van mam. Thuis brownies gebakken (ben het nog niet verleerd) en naar Juliette's, leuk met de jongens gezeten. Bij hun appartementje afscheid genomen, grouphug jeetje wat ga ik de jongens missen. Ik haat afscheid. Al helemaal omdat dit het bewijs is dat mijn tid hier niet oneindig is.. Bij Stanton Social bizar lekkere tapas gegeten en kapot naar huis. Dinsdag na werk een Mereltje ontmoet in SoHo, dat kind helemaal in haar sas! Het is zo fijn haar hier te hebben! Lekker een mega burrito gegeten en toen door naar Stella Adler, voor het afstudeerstuk van Maya. August: Osage County gaat over een familie waarin alles escaleerd als de aloholische patriarch verdwijnt. Adembenemend want zaten in heel klein zaaltje met onze neus bovenop het decor. Prachtig gespeeld! Woensdag speelde Nederland tegen Duitsland, werd op mn werk pp de hoogte gehouden via whatsapp en vrienden die het geinig vonden de standen door te geven. We weten allemaal hoe het afliep dus laat ik er verder geen woorden aan besteden. Lesje kunstgeschiedenis, de Rome reis uit de vijfde klas middelbare school weer opgehaald en door naar LES, waar in de Cake Shop de Australische band Royal Headache speelde. Cocktailtje bij Nurse Bettie. Donderdag: Wennie geslaagd! Wat ben ik trots! Op naar de Hotelschool maar eerst reizen naar Azie! Helemaal te gek! s Middags lekker burgerlijk inkoopjes gedaan, schoongemaakt en gekookt. Wijntjes bij Daniela (Gnocco) en nog lags bij de Blind Barber shop (kapper maar als je naar achter loopt is er een verborgen club) Merel zag de nodige Gossip Girl-achtige adonissen weer vliegen. Vrijdag middag lekker liggen tukken in Central Park en toen unlimited sushi met een leuke groep. Daarna propjevol naar Gui Boratto, hij kon er wel wat van! Dansen tot diep in de nacht. Zaterdag heeeeeerlijk uitgeslapen, en naar het strand. Lekker liggen slapen en picknicken. Direct door naar aantal huisfeestjes, waaronder een op een rooftop in onze 'hood'. Throw your hand up in the air for BIGgie. Waar iedereen normaal artist/actor/photographer is, was iedereen nu rapper. Nog een kaaspizza (vooral kaas) gegeten, brownies toe. Zondag op hoop van zege wederom voetbal gekeken op rooftop in midtown, en het hele gedoe snel vergeten bij Miss Favela's waar live Forro muziek was. Dansen dansen caipirinha dansen en nog meer dansen. Oververhit en stralend naar huis wat voelt dat goed. Mega-maaltijdsalade, baileys met ijs in bed en Girls kijken. Vind het geweldig dat Meer hier is, ze gaat ook super leuk met Sari en dat vind ik fijn. Elke dag hebben we twintig opties voor leuke dingen en daarom is het al helemaal leuk het te kunnen delen. Komend weekend naar Washington DC om Emma op te zoeken, het belooft een dolle boel te worden!

Today you are you
That is truer than true
There is no one alive
That is youer than you!
- Dr Seuss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten